image
MyBlog Nedir ?

MyBlog kolayca geliştirile bilecek bir SCRİPT türüdür , gelişme aşamasında olan MyBlog 2 sürüm atlamıştır bu SCRİPTi kullananların hangi sürümü kullandığını öğrenmek istiyorlarsa Sürüm;2.1.0 evet 1.0 dan 2.1.0'a kadar geldi Tabii sizler bunları bilmiyorsunuz :) .

MyBB Nedir? Detaylı Açıklama!

Mybb; PHP ve MySQL tabanlı,gelişmiş özelliklere sahip dinamik,kullanışlı ve ücretsiz bir forum scriptidir.

Kullanıcı dostu arayüzleri ve geliştirmeye açık alt yapısı sayesinde,zevkinize uygun olarak eklentiler kurabilmenizin yanı sıra güvenlik konusundada sağlam bir yapıya sahiptir.

  • Mybb,açılım olarak "My Bulletin Board" ,Türkçesi "Benim Mesaj Panom" yani "Forumum" anlamına gelmektedir.
  • Yıllar önce Chris Boulton,web34rk,b0ndman tarafından proje olarak düşünülen Mybb zamanla düşünce olmakla kalmayıp bu kişiler tarafından kodlanmaya başlamıştır.
Öncelikle XMB ve DevBB oluşturulmuştur.Bu sistem Mybb nin ilk basamakları olarak nitelendirilmektedir.Takımda zamanla çeşitli değişiklikler yapılması ve daha kalabalık daha profesyonel kişilerle çalışmaların sürdürülmesine karar verilmesi ile DevBB üzerindeki geliştirmeler sonucunda Mybb scripti tamamlanmıştır. Takımda bugüne kadar bir çok değişiklik olmasına rağmen Chris Boulton 2002 yılından bu yana Mybb nin öncüsü olarak Takımdan asla ayrılmamıştır.Benzerlerine oranla daha güvenli ve daha kullanışlı bir scripttir.
Forum İşlemleri
image
Forum İşlemleri - Admin

Forum Admini İle İletişim Kurabilir,Konuşabilirsiniz..

image
Forum İşlemleri - Üye Olma

Forumumuza üye olup,ondan daha iyi yararlanıp,daha kaliteli bir hizmet almaya ne dersin?

image
Forum İşlemleri - İletişim

Bizimle iletişim kurmak isterseniz buradan ilgilenebilirsiniz..